Cuti-Cuti Malaysia In Perak

Posted by Cikgu Azleen | December 16, 2007 .



I just came back from Perak for cuti-cuti malaysia. I had a very good time there. Perak has a lots of historical places, and adventures too.. I shall share with you the stories soon.. So, stay tune..

Popularity: 10% [?]

If you like this post, please consider to subscribe to my full feed RSS. You can also subscribe by eMail and have new posts sent directly to your inbox.

Related Article:

RSS feed | Trackback URI

8 Comments »

Comment by Noni
2007-12-16 16:53:32

Cikgu Azleen oiii… Forum Kelas English anda dah penuh dgn Sex-related contents! Mungkin juga SPAM….

Apa dah jadi?

Comment by Cikgu Azleen
2007-12-17 09:02:49

Terima kasih kerana mengingatkan saya.. Saya akan ambil tindakan segera..

 
 
Comment by Overclock Subscribed to comments via email
2007-12-17 01:17:58

Perak dekat mane cikgu.. Saya orang perak.. Tau tau pun tempat mane nak ‘cuti-cuti malaysia’ nih ..

Comment by Cikgu Azleen
2007-12-17 09:08:18

Biasalah tuh.. Bila kita berasal dari satu-satu tempat tuh, kita rasa semuanya biasa, dan ianya tak menarik.. Walhal, kalau orang luar datang, punyalah suka tengok..

Tunggu ya.. Teruskan membaca blog ini kerana saya akan kongsikan setiap satu tempat yang saya kunjungi.. Beserta gambar dan video lagi..

3 hari 2 malam di Perak, saya rasa tak cukup.. Dan masih ada banyak tempat lagi yang tak sempat saya nak lawati.. Tambahan pula, kereta bermasalah dan terpaksa letakkan di workshop selama 3 jam.. Dan saya puji sikap Polis Perak yang cukup baik dan prihatin.. Bukan saja diorang escort kereta kami sampai ke bengkel, bahkan siap cakapkan dengan mekanik tuh supaya buatkan kereta kami cepat.. Maklumlah tourist.. Bengkel tuh penuh dengan kereta.. :D

Cara yang lebih mudah adalah subscribe saja RSS feed.. Pasti tak ketinggalan..

 
 
Comment by Open English
2007-12-19 03:41:07

Can’t wait to read the stories about your trip! :)

 
Comment by Yan Subscribed to comments via email
2008-04-10 15:41:01

la .. mana la gi ceritanya? saya nak g perak ni bercuti.. ingat nak stay satu tempat yang dekat ngan tempat2 menarik..waterfalls ke…hutan ke challet yang best2 ke..
susah btol nak cari journal org yang sudi crita nak tinggal kat mana, nak makan apa, tempata apa yang best apa yang tak best…nak jadi organizer nih kena survey sket la..huhu budget brapa…crita sket blh?

TQ

 
Comment by cikgooden
2008-07-01 12:33:47

dok tunggu lama dah…mana cerita dia cikgi?…

Comment by Cikgu Azleen
2008-07-03 17:05:58

Cerita selanjutnya di http://cikguazleen.fotopages.com

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.