WhizTots BAK #1: Perkataan Akhiran /s/ dan /l/

Buat buku mini malam ni 😍😍😍

Lipat-lipat kertas, nasib baik menjadi..

Dapat idea ni dari bengkel pembelajaran abad 21 pemulihan khas pasir gudang.

Lepas tu tulis perkataan diajar dalam buku mini.

Lepas tulis ada ruang kosong lagi, boleh lukis pulak..

Biar murid bagi idea apa yang nak dilukis.

Suruh lukis polis, dia nak lukis kereta polis – ok, layanzzzzz…

Boring tulis?

Kita guna sticker pulak.. tulis kat sticker, kemudian tampal dalam buku..

Kadang-kadang ada murid yang sukar nak tampal sticker dalam garisan lurus..

Bantu dengan buat garisan ruang tampal sticker..

Nah, barulah perkataan boleh dibaca.

Cikgu mommy bagi 5 bintang tanda sayang 😍😍😍

Selamat malam dari saya Nor Azleen Abd Rahim, professional mommy yang suka ajar anak sekecil 4 hingga 9 tahun belajar membaca dengan cepat, mudah dan seronok.

Stok Pakej Bestari Bacalah Anakku

Nahh, set pakej bestari bacalah anakku dah sampai semalam.

Dengarnya stok Bacalah Anakku dah susut kat hq. 😂

#terlajakfonik gitu..

Pakej Bestari Read Easy pun mommy ada ni haa..

Berminat boleh whatsapps jer 0173329298 atau klik link ni terus www.wasap.my/+60173329298/bestari

Nanti kita bagi consultation PERCUMA melalui whatsapps bagaimana nak ajar anak guna pakej ni.

Kalau nak consultation yang lebih spesifik ikut karakter dan umur anak pun boleh, tapi yang ni kena datang mengadap mommy ler kat pasir gudang ni..

Opppss, kalau cikgu nak mengajar dalam kelas, kena pergi kursus intensif ya.. haaa yang tu sangat sesuai untuk cikgu-cikgu..

Oklah, nak sambung tugas mengajar..

Saya Nor Azleen Abd Rahim, mommy professional yang suka membantu anak seawal 4 hingga 9 tahun belajar membaca dengan cepat, mudah dan seronok.

Little Readers Experience

Dengan Afiah, saya buat kaedah whole language approach sejak dari usia sebulan. Guna little readers.

Takler konsisten sangat.. 😂 mommy kengkadang rajin tak rajin..

Dari kecil saya perasan dia ada satu sifat pelik..

Bila dia dah tahu sesuatu, dia saje jer buat yang salah.

Sekarang ni dia dah boleh membaca, tapi ya Allah nak tunggu dia habiskan buku 8 tu.. mencabar jiwa..

Baca komik laju jer.. 🤢

Whateverlah nak.. mommy layan jer..

Deep inside I know you can do it..

Luahan hati Nor Azleen Abd Rahim mommy professional yang dapat hilang 1.6 kg minggu bersama buku 21 Hari Cabaran Untuk Kurus. 🤣🤣