skip to Main Content

Stok Pakej Bestari Bacalah Anakku

Nahh, set pakej bestari bacalah anakku dah sampai semalam. Dengarnya stok Bacalah Anakku dah susut kat hq. 😂 #terlajakfonik gitu.. Pakej Bestari Read Easy pun mommy ada ni haa.. Berminat boleh whatsapps jer 0173329298 atau klik link ni terus www.wasap.my/+60173329298/bestari…

Read More

WhizTots BAK #2

Malam ni perkukuhkan gabung bunyi.. Guna /m/ pula.. Ma mi mu.. Gunting-gunting.. Gam-gam.. Carta poket mini... Dan macam-macam lagi.. Dari saya Nor Azleen Abd Rahim, the professional mommy yang pakar dalam membantu anak sekecil 4 hingga 9 tahun belajar membaca…

Read More

Nyanyi Untuk Kesedaran Fonemik

Ibu berkerjaya camne nak praktis homeschooling? Manfaatkan masa menghantar dan mengambil anak. Jangan biarkan anak leka main game atau YouTube di tablet. Itu one way communication. Ini salah satu sesi homeschooling afiah dan saya, bersama suara latar Adik azmina.

Read More

Little Readers Experience

Dengan Afiah, saya buat kaedah whole language approach sejak dari usia sebulan. Guna little readers. Takler konsisten sangat.. 😂 mommy kengkadang rajin tak rajin.. Dari kecil saya perasan dia ada satu sifat pelik.. Bila dia dah tahu sesuatu, dia saje…

Read More

Notis Letak Jawatan

Selepas mencuba selama lebih sebulan, dapat juga jumpa GB semalam. Mencuba tu bukan apa, ada masanya ke sekolah, GB urusan luar, ada masanya saya sendiri yang kecut perut nak meluahkan. 🤢 Lepas dapat meluahkan ayat, "Ustaz, saya nak letak jawatan."…

Read More