Stok Pakej Bestari Bacalah Anakku

Nahh, set pakej bestari bacalah anakku dah sampai semalam.

Dengarnya stok Bacalah Anakku dah susut kat hq. ๐Ÿ˜‚

#terlajakfonik gitu..

Pakej Bestari Read Easy pun mommy ada ni haa..

Berminat boleh whatsapps jer 0173329298 atau klik link ni terus www.wasap.my/+60173329298/bestari

Nanti kita bagi consultation PERCUMA melalui whatsapps bagaimana nak ajar anak guna pakej ni.

Kalau nak consultation yang lebih spesifik ikut karakter dan umur anak pun boleh, tapi yang ni kena datang mengadap mommy ler kat pasir gudang ni..

Opppss, kalau cikgu nak mengajar dalam kelas, kena pergi kursus intensif ya.. haaa yang tu sangat sesuai untuk cikgu-cikgu..

Oklah, nak sambung tugas mengajar..

Saya Nor Azleen Abd Rahim, mommy professional yang suka membantu anak seawal 4 hingga 9 tahun belajar membaca dengan cepat, mudah dan seronok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *