Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: cikguazleen@gmail.com
Phone: +6017-332-9298
Address: No 1 Jalan Lampam 31 Taman Tanjung Puteri Resort 81700 Pasir Gudang Johor

Our Location

map

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss

+6017-332-9298 cikguazleen@gmail.com
Seronok Ada Anak Vs Seronok Tiada Anak

Seronok Ada Anak vs Seronok Tiada Anak

Seronoknya tengok anak bergelimpangan macam ni, pukul 12 tengah hari di bulan puasa. Bila lihat keadaan mereka bertiga bergomol-gomolan, saya pasti teringat keadaan 8 tahun awal perkahwinan yang tiada anak lagi. Keadaan yang sehingga saya hampir pasti mungkin saya memang…

Read More
Little Readers Experience

Little Readers Experience

Dengan Afiah, saya buat kaedah whole language approach sejak dari usia sebulan. Guna little readers. Takler konsisten sangat.. 😂 mommy kengkadang rajin tak rajin.. Dari kecil saya perasan dia ada satu sifat pelik.. Bila dia dah tahu sesuatu, dia saje…

Read More
Notis Letak Jawatan

Notis Letak Jawatan

Selepas mencuba selama lebih sebulan, dapat juga jumpa GB semalam. Mencuba tu bukan apa, ada masanya ke sekolah, GB urusan luar, ada masanya saya sendiri yang kecut perut nak meluahkan. 🤢 Lepas dapat meluahkan ayat, "Ustaz, saya nak letak jawatan."…

Read More
Afiah Yang Montel

Afiah Yang Montel

Kalau Afiah lihat saya post gambar ni sebentar nanti, dia akan marah.. Sebab dia sangat montel dalam gambar ini.. Hahaha.. dia tak kasik saya post apa-apa yang menampakkan dia gemuk.. Eh, budak kecik gemuk montel dan chubby apa.. Tapi saya…

Read More
Tandem Breastfeeding

Tandem Breastfeeding

Saya stopkan bf Azmina waktu mengandung 4-5 bulan kerana tak tahan sakitnya dengan janji bila baby dah keluar kita sambung semula. Selepas bersalin saya cuba tawarkan kepada Azmina semula, tetapi dia enggan. Susu untuk baby katanya... Berkali-kali dengan pelbagai cara…

Read More
  • 1
  • 2