Majlis Bercukur dan Akikah Nor Isyraq

 

Majlis Bercukur dan Akikah Nor Isyraq.

Takdelah majlis apa sangat pun hihi..

Saya buat yang penting dan praktikal sahaja.

Apapun, selesai sudah tuntutan untuk anak.

Semoga membesar menjadi permta hati ayah bonda.

Haaa gitu 😂

Kita pergi cuti-cuti pulak sebelum mula kelas April ni.

Oh ya, ada parents yang tarik diri tak dapat hantar anak ikut jadual kelas.

So mungkin ada kekosongan untuk kelas Phonemic Awareness.

Berminat? Whatsapps “FONIK” ke 0173329298.

Boleh klik link ini juga http://www.wasap.my/+60173329298/fonik

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy

Wad Pediatrik Penawar Pasir Gudang

Selesa betul wad paeditrik kat penawar pasir gudang ni.

Rupanya ada sediakan juga katil untuk orang menunggu (saya jangkakakn sebenarnya harga katil tu sudah termasuk dalam bayaran) 😅

At last malam tadi semua tidur di wad temankan azmina.

Sepatutnya abah jer tapi mommy takut pulak nak drive balik sensorang ngan 2 anak kecik di lewat malam..

Pagi ni nak balik, ada latihan Az-Zaffan.

Angah salam kakak
Angah nak salam mommy.. sekali mommy peluk, angah kata nak ikut balik 🤢 puas pujuk mommy dan abah, menangis tak ingat dunia..

Oklah oklah.. mommy tunggu.. bukak semula ssc Isyraq.. pegang tangan tak lepas..

Tak jadi latihan..minta maaf..

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy