skip to Main Content

==========================================================
KELEBIHAN YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM FONIK360 GROUP COACHING
==========================================================

LIVE UPDATE dari Cikgu Azleen sendiri secara eksklusif untuk menjawab setiap persoalan anda dalam Kaedah Fonik Gabung Bunyi dan bantu anda set JADUAL MENGAJAR yang lebih berkesan.

✔ 1 VIDEO setiap minggu tentang TIPS dan ILMU MENGAJAR MEMBACA yang anda mungkin tak pernah tahu !

✔ Lebih 100 ILMU MENGAJAR MEMBACA yang anda akan belajar dalam group ini.

WINNING CULTURE iaitu satu ‘supportive system’ yang sentiasa memberikan anda aura dan semangat yang positif untuk terus mengajar anak membaca sehingga berjaya.

✔ Anda berpeluang untuk mendapat REBATE CASH 10% sepanjang anda berada dalam group ni. Belajar saje-saje pun boleh dapat DUIT CASH. Best ke best?

✔ Dan yang PALING BEST sekali, untuk anak ahli FONIK360 GROUP COACHING yang BERJAYA menamatkan buku 8 Bacalah Anakku/ ReadEasy Beginner, anak layak untuk menerima SIJIL TAMAT BACA yang ditanda tangani oleh Cikgu Azleen.

BOLEH BERITAHU SERBA SEDIKIT PASAL FONIK360 GROUP COACHING?

[] Ia dijalankan melalui fungsi group di Facebook.

[] Yuran sebulan adalah RM20 sahaja. Boleh ambil pakej 3 bulan RM60 RM55 sahaja. Pakej 6 bulan RM120 RM100 sahaja. Pakej setahun (12 bulan) RM240 RM180 sahaja.

[] Untuk pakej setahun, akan dapat rancangan mengajar dan bahan untuk membuat carta poket mini secara PERCUMA. Ia akan diposkan ke alamat anda.

[] Sesi rakaman video akan bermula dari sebut bunyi, asosiasi aksi dan menyanyi lagu fonik. Diikuti dengan teknik mengajar fonik gabung bunyi, aktiviti dan permainan kreatif. Seterusnya rancangan pengajaran mengikut umur anak dan diakhiri dengan bengkel membuat bahan bantu belajar.

[] Proses dapatkan tempat: Lengkapkan borang di bawah dan team kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

[] Ia setakat ini diadakan di melalui group Facebook. Jika mahu sesi secara bersemuka dan one to one, boleh pilih untuk sertai Personal Coaching.

[] Khusus untuk ibu bapa yang ingin mengajar anak sendiri sahaja. Bukan untuk membuka kelas cepat membaca/ pusat tuisyen/ home tuition. Bukan juga untuk guru sekolah yang nak mengajar di kelas.

[] Diskaun 10 peratus untuk pembelian produk readnetwork.

Untuk menyertai Fonik360 Group Coaching, sila lengkapkan borang di bawah. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Pakej Pilihan:
Percubaan 1 Bulan (RM20)Pakej 3 Bulan (RM55)Pakej 6 Bulan (RM100)Pakej 12 Bulan (RM180)

[recaptcha]