skip to Main Content

Stok Pakej Bestari Bacalah Anakku

Nahh, set pakej bestari bacalah anakku dah sampai semalam. Dengarnya stok Bacalah Anakku dah susut kat hq. 😂 #terlajakfonik gitu.. Pakej Bestari Read Easy pun mommy ada ni haa.. Berminat boleh whatsapps jer 0173329298 atau klik link ni terus www.wasap.my/+60173329298/bestari…

Read More

WhizTots BAK #2

Malam ni perkukuhkan gabung bunyi.. Guna /m/ pula.. Ma mi mu.. Gunting-gunting.. Gam-gam.. Carta poket mini... Dan macam-macam lagi.. Dari saya Nor Azleen Abd Rahim, the professional mommy yang pakar dalam membantu anak sekecil 4 hingga 9 tahun belajar membaca…

Read More

Umur Berapa Anak Patut Boleh Membaca

Jawapan umur berapa anak patut boleh membaca.. Kalau anak simpan dalam almari, sampai umur 30 tahun pun belum tentu boleh membaca ya 😂😂 Pelbagaikan kaedah pengajaran.. Multisensori.. libatkan semua deria yang ada.. Jangan asyik latih tubi jer sampai budak muntah…

Read More

Cik Afiah Baca Buku 7 Bacalah Anakku

Layanz Cik Afiah baca buku 7. Dia ambil sendiri buku dan minta kita dengar.. Sekali-sekala jumpa perkataan baru dan tanya apa tu? Mommy bagi translation jer.. Tasik apa? Pond. Bakul? Basket. Sisik? Hehehe.. Nor Azleen Abd Rahim Professional Mommy

Read More