Majlis Bercukur dan Akikah Nor Isyraq

 

Majlis Bercukur dan Akikah Nor Isyraq.

Takdelah majlis apa sangat pun hihi..

Saya buat yang penting dan praktikal sahaja.

Apapun, selesai sudah tuntutan untuk anak.

Semoga membesar menjadi permta hati ayah bonda.

Haaa gitu 😂

Kita pergi cuti-cuti pulak sebelum mula kelas April ni.

Oh ya, ada parents yang tarik diri tak dapat hantar anak ikut jadual kelas.

So mungkin ada kekosongan untuk kelas Phonemic Awareness.

Berminat? Whatsapps “FONIK” ke 0173329298.

Boleh klik link ini juga http://www.wasap.my/+60173329298/fonik

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy

Bayi Muntah Bila Menyusu?

Isyraq selalu muntah..

Tapi takdelah saya risau sangat – sebab dia kentut, perutnya tidak keras, kelakuan normal, dan muntahnya hanya semasa atau selepas menyusu.

Selain tu ianya juga tidak projectile. Lebih kepada macam meleleh gitu.

Ketiga-tiga anak macam ni juga.

Yang tak bestnya adalah mommy bau masam susu jer.

Abis tudung dan baju bercorak muntah susu.

Mak-mak kalau tengok mungkin paham.

Yang belum mak-mak tu agaknya apalah dalam pikiran mereka. Selekeh benor hakak ni 😅

Anyway, thanks dr Hairin Anisa Tajuddin sharekan pasal topik ni..

Juga ada tips dan triks untuk cuba atasi isu ini.

Saya dah cuba setakat beberapa jam yang lepas ni..

Harapnya positif..

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy