Little Readers Experience

Dengan Afiah, saya buat kaedah whole language approach sejak dari usia sebulan. Guna little readers.

Takler konsisten sangat.. 😂 mommy kengkadang rajin tak rajin..

Dari kecil saya perasan dia ada satu sifat pelik..

Bila dia dah tahu sesuatu, dia saje jer buat yang salah.

Sekarang ni dia dah boleh membaca, tapi ya Allah nak tunggu dia habiskan buku 8 tu.. mencabar jiwa..

Baca komik laju jer.. 🤢

Whateverlah nak.. mommy layan jer..

Deep inside I know you can do it..

Luahan hati Nor Azleen Abd Rahim mommy professional yang dapat hilang 1.6 kg minggu bersama buku 21 Hari Cabaran Untuk Kurus. 🤣🤣

Ajar Anak Membaca Kaedah Whole Language Approach

Ni zaman kegelapan 😭 tapi taklah gelap gelita..

Mujur ada sedikit sinar cahaya..

Masa ni saya nak ajar afiah baca guna kaedah whole word.

Tau berapa banyak flash card kena buat?

Astaghfirullah, sangat banyak..

Sebanyak perkataan yang kita ada 😭

Masa tu tak kenal fonik.

Tau fonik tapi tak kenal, maka takler cinta…

Mujur ada pamoga.. eh, bacalah anakku..

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy